להתענג בשבת: קרוקטים מטוגנים

"להתענג בשבת". שיפי חריטן עם מתכון שלא תשכחו: קרוקטים מטוגנים בציפוי פירורי לחם. הכינו וטבקקו>>>


קרוקטים מטוגנים. צילום: דודי אסטרייכר

יש תחליף ל"ברבורים, שליו ודגים". דודי אסטרייכר עם מתכון לקראת שבת: קורקטים מטוגנים בציפוי פירורי לחם. 


רכיבים:
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים.
  • חצי כוס קמח.
  • שמן לטיגון.
  • 2 ביצים.
  • פירורי לחם.
  • פלפל שחור.
  • מלח.
  • אבקת שום.
  • כמון.
ההכנה: 

מבשלים את התפודים מקולפים במים עד ריכוך. מועכים עם מעט מאד מים. מוסיפים קמח, מלח, פלפל, אבקת שום וכמון. מקררים ויוצרים קרוקטים. מצפים בביצה ופרורי לחם, מטגנים על להבה גבוהה עד השחמה. מעבירים לנייר סופג ומגישים להנאת הסועדים
.

בתיאבון!

תגובות