"להתענג בשבת". שיפי חריטן עם מתכון שלא תשכחו: קרוקטים מטוגנים בציפוי פירורי לחם. הכינו וטבקקו>>>
יש תחליף ל"ברבורים, שליו ודגים". דודי אסטרייכר עם מתכון לקראת שבת: קורקטים מטוגנים בציפוי פירורי לחם.
רכיבים:
מבשלים את התפודים מקולפים במים עד ריכוך. מועכים עם מעט מאד מים. מוסיפים קמח, מלח, פלפל, אבקת שום וכמון. מקררים ויוצרים קרוקטים. מצפים בביצה ופרורי לחם, מטגנים על להבה גבוהה עד השחמה. מעבירים לנייר סופג ומגישים להנאת הסועדים.
בתיאבון!
![]() |
קרוקטים מטוגנים. צילום: דודי אסטרייכר |
יש תחליף ל"ברבורים, שליו ודגים". דודי אסטרייכר עם מתכון לקראת שבת: קורקטים מטוגנים בציפוי פירורי לחם.
רכיבים:
- 4 תפוחי אדמה בינוניים.
- חצי כוס קמח.
- שמן לטיגון.
- 2 ביצים.
- פירורי לחם.
- פלפל שחור.
- מלח.
- אבקת שום.
- כמון.
מבשלים את התפודים מקולפים במים עד ריכוך. מועכים עם מעט מאד מים. מוסיפים קמח, מלח, פלפל, אבקת שום וכמון. מקררים ויוצרים קרוקטים. מצפים בביצה ופרורי לחם, מטגנים על להבה גבוהה עד השחמה. מעבירים לנייר סופג ומגישים להנאת הסועדים.
בתיאבון!
תגובות
הוסף רשומת תגובה
'מי האיש החפץ חיים, אוהב ימים לראות טוב. נצור לשונך מרע ושפתיך מדבר מרמה, סור מרע ועשה טוב, בקש שלום ורודפהו'. גולשים יקרים, תגובות הכוללות לשון הרע / פגיעה ועלבונות אישיות ימחקו. נא לשמור על כללי האתר.