לא רק בשר. דודי אסטרייכר עם מתכון לעגבניות צלויות ממולאות בגבינת פטה.
מה שנשאר לנו לאחל לכם, זה רק בתאבון!
האמת היא, שמלכתחילה חשבתי להכין מנה אחרת. כשנכנסתי לחנות הירקות וראיתי שהעגבניות כל כך יפות, פשוט לא יכולתי לסרב להן. יצרתי מנה טעימה להפליא. גם חמה וטריה ואפילו למחרת בבוקר, בטמפרטורת החדר היא הפתיעה אותי.
רכיבים:
6 עגבניות יפות.
250 גרם גבינת פטה או כפרית.
צרור פטרוזיליה קצוצה (רק העלים. בלי גבעולים)
3 שיני שום קצוץ דק או כתוש.
מעט מלח.
פלפל שחור.
4 כפות שמן זית משובח.
ההכנה:
מרוקנים את תוכן העגבניות בסכין חדה ויוצרים "כוסות". קוצצים את התוכן, חותכים את הגבינה לקוביות קטנות. מערבבים את כל חומרי המילוי. ממלאים את העגבניות בתערובת, דוחסים ומערימים שהמילוי ייצור גבעה קטנה מעל כל עגבניה. אופים 35 דקות על 240 מעלות. מקררים מעט ומגישים.
בתאבון!
מה שנשאר לנו לאחל לכם, זה רק בתאבון!
האמת היא, שמלכתחילה חשבתי להכין מנה אחרת. כשנכנסתי לחנות הירקות וראיתי שהעגבניות כל כך יפות, פשוט לא יכולתי לסרב להן. יצרתי מנה טעימה להפליא. גם חמה וטריה ואפילו למחרת בבוקר, בטמפרטורת החדר היא הפתיעה אותי.
רכיבים:
6 עגבניות יפות.
250 גרם גבינת פטה או כפרית.
צרור פטרוזיליה קצוצה (רק העלים. בלי גבעולים)
3 שיני שום קצוץ דק או כתוש.
מעט מלח.
פלפל שחור.
4 כפות שמן זית משובח.
ההכנה:
מרוקנים את תוכן העגבניות בסכין חדה ויוצרים "כוסות". קוצצים את התוכן, חותכים את הגבינה לקוביות קטנות. מערבבים את כל חומרי המילוי. ממלאים את העגבניות בתערובת, דוחסים ומערימים שהמילוי ייצור גבעה קטנה מעל כל עגבניה. אופים 35 דקות על 240 מעלות. מקררים מעט ומגישים.
בתאבון!
תגובות
הוסף רשומת תגובה
'מי האיש החפץ חיים, אוהב ימים לראות טוב. נצור לשונך מרע ושפתיך מדבר מרמה, סור מרע ועשה טוב, בקש שלום ורודפהו'. גולשים יקרים, תגובות הכוללות לשון הרע / פגיעה ועלבונות אישיות ימחקו. נא לשמור על כללי האתר.